Auto Europe Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Auto Europe

Bij het gaan op vakantie is het altijd wel handig wanneer je alle reserveringen op een plek kunt doen. Geen afzonderlijke afspraken dus waar het soms mis kan gaan. Bij Auto Europe is dit concept gelukkig meegenomen en wordt er naast een ruim aanbod aan voertuigen ook de mogelijkheid geboden om er direct een passend hotel te reserveren. Je kunt dus lekker voordelig bij Auto Europe al jouw accommodatie- en vervoersmogelijkheden bekijken. Deze unieke combinatie past geheel binnen de strategie van Auto Europe dat de klant een zorgeloze vakantie tegemoet kan zien.

Vanwaar dan dit unieke concept?

Het begon allemaal bij het ontstaan van Auto Europe. Die werd in 1954 opgericht in de Verenigde Staten van Amerika om de aldaar wonende ouders van hun in Europa gestationeerde kinderen de mogelijkheid te bieden op een goedkope manier hun kinderen te bezoeken op vakantie. Hiertoe werd er in de eerste instantie gewerkt met VW kevers om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Auto Europa is natuurlijk binnen de ruim 60 zestig jaar van haar bestaan niet blijven steken in bovenstaande dienstverlening en heeft zich flink uitgebreid. Klanten kunnen kiezen uit het netwerk van meer dan 20.000 locaties wereldwijd waardoor Auto Europe direct ook gerekend kan worden tot een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Hierdoor kan ze haar klanten een optimale dienstverlening bieden en staat ze er bekend om haar scherpe tarieven.

De tarieven van Auto Europe zijn echt onverslaanbaar

Bij Auto Europe wordt er gewerkt volgens de filosofie dat haar tarieven altijd de laagste moeten zijn. Er is zelfs een regeling dat huurtarieven die lager liggen bij een concurrent zullen worden geëvenaard of zelfs overtroffen door Auto Europe wanneer het onder hun aandacht zal worden gebracht. Als klant ben je er dus van gegarandeerd dat de huurauto’s er tegen de laagste tarieven te vinden zijn.

Auto Europe biedt natuurlijk wel veel meer aan dan alleen personenauto’s. Wat dacht je ervan om eens een keertje rond te scheuren in een vette cabrio? Bij Auto Europe is er ook een keuze te maken uit een collectie aan sportauto’s. Voor de echte familie man zijn er ook stoere en ruime campers te huur om er gezellig met het heel gezin erop uit te trekken.

En voor de echte avonturiers en motorliefhebbers biedt Auto Europe ook motorverhuur aan in de Verenigde Staten van Amerika. Het is verder ook mogelijk om een auto met chauffeur te reserveren om ervoor te zorgen dat je bij de luchthaven wordt afgehaald en eventueel direct kan worden vervoerd naar de verhuurlocatie van je auto.

Kies voor een restitutie product om bij schade alles vergoed te krijgen

Schade onderweg heb je nou eenmaal niet in de handen waarbij je het eigen risico en de borg kunt kwijtraken. Kies je echter voor een restitutie product dan hoef je het eigen risico niet te betalen en raak je de borg ook niet kwijt. Let er wel op dat er wel strenge voorwaarden aan verbonden zijn zoals het duidelijk kunnen aantonen dat de schade niet met opzet is veroorzaakt. Ook bij diefstal van het huurvoertuig wordt alle schade dan geheel vergoed.

Naast de standaard aanboden verzekeringen kunnen de lokale partners ook additionele verzekeringen aanbieden. Let er wel op dat die volledig de verantwoordelijkheid zijn van de lokale partners en is Auto Europe niet verplicht tot het retourneren van die extra gemaakte kosten.

Op de website kan je alles lezen over de overige aanbiedingen en voorwaarden die er gelden voor het huren van een auto bij Auto Europe. Indien er toch nog onduidelijkheden zijn kan je altijd nog contact opnemen met het vriendelijk personeel. Natuurlijk kan alles gewoon via de website plaatsvinden.

Bij Auto Europe kan je dus kiezen uit een ruime collectie huurvoertuigen uit meer dan 20.000 locaties wereldwijd. Dit zorgt er ook voor dat de tarieven er heel concurrerend kunnen worden gehouden.

 

 

Rate this post
(Visited 39 times, 1 visits today)
Voordelen
 • hotelreservering ook mogelijk
 • eventueel ophaalservice vanuit de luchthaven
 • ook campers te huur
 • Nadelen
 • additionele verzekeringen apart afsluiten
 • voorwaarden verschillen per samenwerkende partner
 • Auto Europe Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie