busjehuren.nl Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Busjehuren.nl

Weleens erover gedacht om ruim op vakantie te gaan en niet meer te kiezen voor een krappe sedan? Huur dan maar eens een ruim busje om met het hele gezin erop uit te gaan. Maar niet alleen voor de vakantie komt zo een busje van te pas, maar ook voor een verhuizing bijvoorbeeld kan je alles zelf in een bestelbusje of vrachtbusje kwijt. Maar waar kan je dan terecht voor het huren van zulke voertuigen?

Bij Busjehuren.nl kom je ruim aan je trekken op het gebied van busjes, zij het voor personen- of vrachtvervoer. Het hoeft dus niet speciaal te gaan om een personenbusje om er met het gezin op vakantie te gaan, maar ook specifiek voor het vervoer van vracht kan je een aardige duit besparen door zelf het transport te verzorgen. Het concept van het verhuren van vrachtbusjes is trouwens uniek voor ons land en een specialisatie van Busjehuren.nl

Het grootste autoverhuurbedrijf in Nederland

Met meer dan 100 verhuurlocaties verspreid over Nederland is het altijd een kleine moeite om er eentje bij jouw in de buurt te vinden. Bij het selecteren van haar partners is Busjehuren.nl heel kritisch geweest en heeft uitsluitend gekozen voor bedrijven die aangesloten zijn bij het BOVAG. Natuurlijk is er gekozen voor partners die het beste tarief bieden en waar de kwaliteit en service niets te wensen over laten. Het grote aantal partners heeft het voordeel dat je altijd een geschikt busje zult vinden.

Hoe geschiedt het reserveren dan?

Via de website van Busjehuren.nl kan je een selectie maken uit de verhuurpartner waar je graag een huurauto wilt afhalen. Natuurlijk doe je dit pas nadat je alle tarieven en aangeboden voertuigen hebt vergeleken. Je kunt ook een offerte aanvragen en kijken waar je het voordeligst uit bent. Het betalen kan natuurlijk altijd gebeuren met je creditcard, maar ook met IDEAL of een bankoverschrijving. Hierover staat er meer op de website onder de noemer van meest gestelde vragen. Ook vindt je er direct alle antwoorden op de meest gestelde vragen door onze klanten.

Rij absoluut zonder zorgen met een auto van Busjehuren.nl

Het is natuurlijk heel belangrijk dat je eenmaal op weg met een huurauto van Busjehuren.nl er verzekerd van bent dat ingeval van schade alles door de verzekering zal worden vergoed. Zo is het standaard dat alle huurders all-risk verzekerd zijn. dit houdt in dat ingeval van een ongeluk of letsel alle onkosten zullen worden vergoed waarbij je alleen jouw eigen risico kwijt zult zijn. Uiteraard wordt door Busjehuren.nl de optie geboden om het eigen risico af te kopen.

En wist je dat het aantal verreden kilometers ongelimiteerd is?

Je kan dus overal naartoe gaan met je huurauto en geen cent bij te betalen voor extra verreden kilometers.

Let ook op de overige voorwaarden

Let er bij het afhalen van de huurauto wel op dat de hoofdbestuurder een geldig rijbewijs, ID-kaart, voucherbewijs, een creditcard op naam en een adresbevestiging van het thuisadres kan overleggen. Dat klinkt misschien wel als veel gevraagd, maar dient ook bescherming van de hoofdbestuurder ingeval van een ongeluk.

Een busje huren bij Busjehuren.nl is dus voor degenen die wat meer ruimte nodig hebben tijdens hun vakantietrip of gewoon voor het werk. Het uitgebreid netwerk van verhuurlocaties zorgt voor een ruim aanbod waar de huurtarieven altijd gunstig uitvallen. Ook ben je er verzekerd van dat de aangeboden voertuigen zich allemaal in een goede staat verkeren en ben je er automatisch all-risk verzekerd.

 

Rate this post
(Visited 50 times, 1 visits today)
Voordelen
 • ook busjes voor vrachtvervoer beschikbaar
 • meer dan 100 verhuurlocaties verspreid over Nederland
 • altijd all-risk verzekert
 • Nadelen
 • geen personen auto's beschikbaar
 • eigen risico dient afgekocht te worden
 • Busjehuren.nl Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie