Cardelmar.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Car Del Mar

Geen vakantie is eigenlijk compleet zonder dat je echt alle plekjes zelf hebt kunnen bezoeken waar je nou zo veel over gehoord hebt. De beste manier om dit te doen is door een auto te huren en daarmee de plekjes zelf op te zoeken. Zo geniet je nou echt van je vakantie. Maar natuurlijk moet het huren van een auto geen zaak zijn waar je dan nog veel tijd en geld aan kwijt zal zijn. een auto huren bij Car Del Mar is dan wel het beste waar je voor kunt kiezen omdat je er zeker van zult zijn dat je snel een geschikte auto zult vinden.

Bij Car Del Mar boek je gewoon online een huurauto

Heel eenvoudig dus. Je bent daarom dus ook niet veel tijd kwijt omdat je vanuit je eigen omgeving lekker online gaat en een huurauto reserveert. Als relatief jong bedrijf, opgericht in 2005, heeft Car Del Mar zich erop gespecialiseerd om de klant alle zekerheid te bieden voor huurauto’s die zich in een goede staat verkeren en waarbij er altijd wel vriendelijk personeel beschikbaar. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat de locatie(s) van de verschillende verhuurbedrijven altijd wel gunstig gelegen zijn.

Verhuurt Car Del Mar dan zelf geen auto’s?

Car Del Mar kan gezien worden als een tussen persoon die erop toeziet dat de verschillende verhuurbedrijven voldoen aan haar strenge eisen. Dit valt beter uit omdat je daardoor over een wereldwijd netwerk kunt beschikken waar er de keuze is uit het beste wat op het gebied van verhuurbedrijven te vinden is.

Alle samenwerkende verhuurbedrijven zijn te vinden op de website van Car Del Mar. Van hieruit kan je een keuze maken op basis van je reisbestemming en natuurlijk ook het autotype waar je behoefte aan zult hebben. Voor een groot gezin is het altijd handig om te gaan voor een ruime station auto terwijl je ook kunt kiezen uit een terreinauto wanneer je van plan bent om veel off-road te gaan. Door ook nog de keuze te hebben over een aantal verhuurbedrijven kan je ook zelf online de tarieven vergelijken met elkaar.

Betaal lekker met je credit card

Het is nooit verstandig om met veel contant geld op zak te lopen, al helemaal niet wanneer je in het buitenland bevindt. De verhuurbedrijven die aangesloten zijn bij Car Del Mar hebben allemaal de optie om er te kunnen betalen met je creditcard. Bovendien is het zelfs zo geregeld dat de borg ook met je creditcard kan worden voldaan.

Om een auto te kunnen huren via Car Del Mar dien je natuurlijk te voldoen aan een aantal randvoorwaarden. Die zijn er grotendeels bedoelt om te voorkomen dat je voor onaangename verassingen zal komen te staan ingeval van een ongelukje. Zo zal je moeten voldoen aan;

 • Een geldig rijbewijs in je bezit hebben. Hiermee toon je dus direct aan dat je bevoegd bent om een auto te kunnen besturen.
 • Een credit-of debit card waarmee je aan al jouw betalingsverplichtingen kan voldoen. Daar valt ook de borg onder dus zorg ervoor dat je daarmee ook rekening houdt. De borg krijg je terug wanneer de auto weer schadevrij wordt ingeleverd.
 • Betreffende de borg: de creditcard dient wel op naam te staan van degene die de auto zal besturen. Het betalen van de huur kan dus door een andere persoon gebeuren, maar bij het afhalen van de auto dient de borg ter plekke te worden voldaan door degene welke de auto zal besturen.
 • Een minimale leeftijd van gewoonlijk 21 jaar. Dit verschilt per verhuurbedrijf die soms ook een maximum leeftijd hanteren. Deze voorwaarden zijn apart opgenomen bij het afsluiten van de huurovereenkomst en dienen dus goed doorgenomen te worden.

Lees meer over de geldende voorwaarden en overige op de website van Car Del Mar

Car Del Mar staat dus garant voor het krijgen van de beste huurauto’s tegen een scherp tarief doordat ze over een wereldwijd netwerk beschikt van samenwerkende verhuurbedrijven. Die moeten allemaal wel voldoen aan de strenge eisen die Car Del Mar stelt om ervan verzekerd te zijn dat haar klanten niets te kort zal schieten.

Rate this post
(Visited 35 times, 1 visits today)
Voordelen
 • ruime keuze aan verhuurlocaties
 • keuze uit aan groot aantal type auto's
 • altijd veilig betalen met je creditcard
 • Nadelen
 • minimum leeftijd vereist
 • borg dient ter plekke te worden voldaan
 • Car Del Mar Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie