doyouspain.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

DoYouSpain.com

Een vakantiebestemming naar een zonnig land is en zal ook altijd het populairst blijven onder toeristen. Dit komt misschien ook door het klimaat in Nederland waarbij een heerlijk warm zonnetje voor de grootste periode van het jaar ontbreekt. Begrijpelijk dat de vakantiebestemmingen naar landen met een tropisch klimaat heel erg in trek zijn. Maar zo een vakantie hoef je niet te boeken voor een ver weg gelegen land ergens in Zuid-Amerika of het verre Oosten. Ook in Europa zelf is het mogelijk een vakantie te boeken in een zonnig land. Denk maar aan Spanje met zijn heerlijk zonnig klimaat en vele toeristische bezienswaardigheden. En om het helemaal compleet te maken zou het toch wel leuk zijn om alle leuke plekjes zelf te kunnen bezoeken. Hiervoor zal e zeker wel de beschikking moeten hebben over een eigen vervoer.

DoYouSpain.com speelt handig in op deze behoefte

Het zit eigenlijk heel eenvoudig in elkaar: DoYouSpain.com heeft samenwerkingsovereenkomsten gesloten met een aantal Spaanse autoverhuurbedrijven en is daarbij zeker niet met de eerste de beste in zee gegaan. Er is bij de selectie heel streng gekeken naar de auto’s die er worden aangeboden en de voorwaarden die de bedrijven stellen aan hun klanten.

Bij DoYouSpain.com ben je daarom verzekerd van nieuwe voertuigen die bovendien allemaal grondig worden schoongemaakt voordat die aan de klant worden geleverd. De voertuigen bevinden zich dus allemaal in een puike conditie en ben je er gegarandeerd van dat ze je niet in de steek zullen laten. Mocht er toch sprake zijn van pech onderweg dan kan je altijd nog het betreffend bedrijf bellen waarna er hulp zal worden geboden. Deze is trouwens altijd 1×24 uur beschikbaar.

Naast het aanbieden van betrouwbare en goed uitziende auto’s onderscheidt DoYouSpain.com zich ook van de rest in haar concurrerende tarieven. Vanwege haar samenwerkingsverband met uitsluitend gerenommeerde verhuurbedrijven kunnen de tarieven altijd laag worden gehouden. Niemand wil immers haar marktaandeel verliezen en ben je er als klant van verzekert dat de aangeboden tarieven niet hoger liggen dan gangbaar is.

Een ruim aanbod aan voertuigen

Het aanbod aan voertuigen is ook heel veelzijdig. Zo is het mogelijk een cabriolet te huren of te gan voor een minibusje. Je bent dus niet specifiek gebonden aan de keuze voor een type auto.

Het reserveren gebeurt heel eenvoudig online waarbij je ook nog de verschillende tarieven met elkaar kunt vergelijken. Gebruik je creditcard vervolgens om te betalen of betaal gewoon wanneer je de auto zal gaan afhalen. Zo zorg je er ook voor dat bij een plotselinge wijziging in je reisplannen de reservering heel eenvoudig kan worden geannuleerd of verschoven. Het is wel heel belangrijk dat bij het afhalen van de auto je over een geldige creditcard beschikt om te kunnen voldoen aan je betalingsverplichtingen.

De voorwaarden voor het huren zijn heel simpel gehouden

Geen ingewikkelde voorwaarden dus waarbij je soms voor een verrassing kan komen te staan bij het inleveren van de auto. Door de voorwaarden heel eenvoudig te houden en bovendien heel duidelijk naar de huurders over te brengen worden misverstanden voorkomen. Bij het huren van een auto bij DoYouSpain zijn de berekende tarieven trouwens inclusief:

 • Allrisk verzekering zonder eigen risico
 • Kilometers vrij rijden
 • Optie om gratis de reservering te annuleren of te wijzigen

Voor de overige voorwaarden kan je altijd terecht op de website waar er ook nog een vragenlijst is opgemaakt waar de meest gestelde vragen worden beantwoordt.

Het gemak dient de mens en met de werkwijze die wordt gehanteerd door DoYouSpain.com zal je zeker een onvergetelijke vakantie beleven. Je kunt er altijd terecht voor betrouwbare voertuigen waar de tarieven altijd de meest concurrerende zijn. Bovendien zorgt het ruim aanbod aan voertuigen ervoor dat je kunt kiezen uit verschillende typen voertuigen en er dus zeker eentje zal vinden die het best past bij het doel van je vakantie.

Er zijn verder dus geen verborgen kosten aanwezig en wordt het huurcontract in het Nederlands opgesteld. Het is trouwens ook mogelijk direct een hotel uit te kiezen via de website van DoYouSpain.com. Zo kan je alles direct regelen, van vervoer tot aan je accommodatie. Hierdoor is het ook mogelijk een verhuurlocatie te vinden dichtbij het hotel en kan er eventueel worden afgesproken dat de huurauto zal worden geleverd tot aan het hotel.

Rate this post
(Visited 73 times, 1 visits today)
Voordelen
 • beschikbaar op alle populaire bestemmingen in Spanje
 • keuze uit een ruim aanbod aan auto's
 • de scherpste tarieven
 • Nadelen
 • alleen in Spanje beschikbaar
 • minimum leeftijd vereist
 • DoYouSpain.com Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie