europcar.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Europcar

Onbezorgd een auto huren, of het nou voor een vakantietrip is of een zakelijke reis, zal wel prioriteit zijn. niemand wil namelijk zijn belangrijke reis of tripje in de soep laten lopen omdat er wat fout is gegaan bij het reserveren of dat de huurauto niet aan de verwachtingen voldoet. Bovendien is het zeer belangrijk dat ook de geboden dekkingen voldoende zijn om grote financiële risico’s te vermijden. Waar dan zo een autoverhuurbedrijf te vinden die met dit alles wel rekening houdt?

Bij Europcar wordt niets aan het toeval overgelaten

Met meer dan 60 jaar aan ervaring en actief in ongeveer 140 landen is Europcar bovendien het grootste autoverhuurbedrijf in Europa. Geen kleine jongen dus waardoor er met alle wensen van de klanten rekening kan worden gehouden. Bovendien weet Europcar ook waar er alle mogelijke risico’s voor haar klanten schuilen en speelt hierop in. Het ruim aanbod uit een vloot van gemiddeld 200.000 auto’s wordt bereikt door een mix van verhuurbedrijven die Europcar zelf onder haar beheer heeft alsook een heleboel partners waar ze mee samenwerkt. Zo vindt je bijna in elke uithoek van de wereld wel een autoverhuurbedrijf of partner van Europcar.

Hoe gaat het alles dan te werk?

Reserveren bij Europcar is heel eenvoudig zelf te doen zonder een tussenpersoon. Op hun website kan je namelijk zelf een locatie uitkiezen waarbij je de verlangde tijdsduur en autocategorie aangeeft. Door vervolgens een bedrijf naar jouw keuze te selecteren wordt je verder wel begeleid over het reserveren van een huurauto. Hierover wordt op onze website alles uitgelegd en doe je alles dus lekker zelf in je eigen tijd en locatie.

De betaling voor het huren van een auto kan bij Europcar altijd ook met je creditcard. Je krijgt er zelfs een aantrekkelijke korting bij wanneer je dit wel doet.

De voorwaarden voor het huren zijn heel simpel bij Europcar

Naast het eenvoudig online kunnen reserveren van je huurauto zijn er natuurlijk wel wat voorwaarden waaraan je aan zult moeten voldoen. Dit is bedoelt om bescherming te bieden voor zowel jou als Europcar. Het belangrijkste waar er op gelet dient te worden bij het huren van een auto is dat bij schade het duidelijk is wie ervoor zal moeten opdraaien. Dit geldt ook bij diefstal van het voertuig. Europcar biedt aparte verzekeringspakketten aan die het risico volledig wegnemen van de autohuurder.

De schade die jij veroorzaakt aan een ander wordt wel standaard gedekt omdat dit in de meeste landen waar Europcar actief is wettelijk is verplicht. Bij een ongeluk waarbij de tegenpartij schade en/of letsel heeft ondervonden heb je er verder geen omkijken meer naar en worden alle kosten door de verzekering gedekt.

Omdat de verschillende voorwaarden nou eenmaal sterk per land verschillen is het aan te raden hierover meer te lezen op de website van Europcar. Hier kan je specifiek alle benodigde informatie opzoeken over de locatie(s) die je wenst te bezoeken en de daar geldende regels.

Een auto huren is soms niet zo eenvoudig als er vaker wordt voorgeschoteld. Afhankelijk van de locatie kunnen er dus best wel wat niet gangbare voorwaarden gelden. Gelukkig is bij Europcar alles overzichtelijk geplaatst waardoor je als huurder niet voor een onaangename verrassing komt te staan indien er sprake zal zijn van schade. Deze mate van openheid en transparantie vormt eenmaal het beleid dat Europcar voert om haar klanten optimaal te bedienen en te beschermen.

Rate this post
(Visited 24 times, 1 visits today)
Voordelen
 • een ruim aanbod aan diverse auto's
 • samenwerkende partners over de hele wereld
 • aparte verzekeringspakketten voor extra bestuurders
 • Nadelen
 • voorwaarden verschillen per land
 • geen klassiekers beschikbaar
 • Europcar Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie