fireflycarrental.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Firefly Car Rental

Een auto huren is helemaal geen luxe meer omdat het ruime aanbod aan voertuigen door verschillende maatschappijen ervoor heeft gezorgd dat de tarieven er behoorlijk omlaag zijn gegaan. Het is natuurlijk wel altijd belangrijk om de kleine lettertjes van het huurcontract door te nemen omdat het verschil er vaker daarin zit. Ook de aangeboden voertuigen en de overige extra aanbiedingen zorgen ervoor dat het maken van een keuze soms wel lastig kan zijn. Voor het huren van een geschikte auto in Europa, de Verenigde Staten/Mexico en Australië/ Nieuw Zeeland kan er gelukkig worden gekozen voor Firefly.

Keuze uit locaties binnen verschillende populaire vakantiebestemmingen

Firefly heeft het gedrag van de huurders goed geobserveerd en biedt daarom ook verschillende verhuurlocaties aan die zijn gelegen op verschillende populaire toeristenplaatsen. Zo zijn ze er te vinden op Malagna in Spanje en Rome in Italië. Altijd dus dichtbij waardoor er snel een huurauto kan worden gevonden. Een bijkomend voordeel is ook dat de service hierdoor er optimaal is. Een eenmaal 24 uur service is standaard waardoor je bij pech nooit lang hoeft te wachten. Deze service is ook alle dagen van het jaar beschikbaar, dus ook op zon- en feestdagen.

Vraag ook naar een kinderzitje of een zit verhoger indien die nodig mochten zijn. ook daarin kan Firefly voorzien. Bij het betalen hoef je niet met een heleboel contant geld rond te lopen, maar kunnen alle betalingen met een creditcard worden voldaan. Let er wel op dat Firefly geen contante betalingen accepteert. Zorg dus er altijd voor genoeg krediet te hebben op je kaart.

Voor het reserveren dien je gewoon op de website te gaan en daar aan te geven wat de afhaallocatie zal zijn en de voertuigcategorie. Ook de datum en tijd dienen aangegeven te worden. Let vooral op de shuttle service welke het mogelijk maakt direct op de luchthaven te worden opgehaald. Een compleet pakket dus waarbij je constant mobiel bent en nooit afhankelijk bent van vervoer.

Een Super Cover neemt alle risico bij je weg

Natuurlijk wil je genieten van een zorgeloze vakantie waarbij je zeker geen ongewenste verassingen verwacht. Dat geldt misschien wel het meest voor je huurauto omdat je daarmee nou eenmaal het meeste risico loopt op schade of letsel. Bij het nemen van een Super Cover wordt alle schade vergoed bij schade of diefstal. Je hebt er dus verder geen omkijken naar en hoeft er dus geen cent erbij te betalen. Het is daarom ook een goed idee de Super Cover verzekering af te sluiten, al ben je er een paar euro’s bij kwijt. Indien je niet kiest voor een Super Cover ben je standaard al verzekerd tegen schade. Let er op dat er hieraan wel altijd een eigen risico aan verbonden is en dat schade aan het huurvoertuig door jouw zal moeten worden vergoed indien jij de veroorzaker bent.

Verder zijn er, afhankelijk van het land, voorwaarden verbonden zijn omtrent de minimum leeftijd die vereist is om een voertuig te mogen huren bij Firefly. Soms dient er ook een extra toelage te worden betaald om toch in aanmerking te komen voor een huurauto.

Het is dus goed om alle voorwaarden eerste goed door te nemen en bij twijfel altijd contact opnemen met Firefly. Op de website worden alle voorwaarden duidelijk uitgelegd en vind je er ook de nodige contactinformatie.

Reserveer dus gauw een huurauto bij Firefly en ervaar het gemak van een geschikte huurauto nabij jouw favoriete vakantiebestemming. Ook kan je er opgehaald worden op de luchthaven en lekker ongelimiteerd met je huurauto rondrijden. Met een Super Cover verzekering erbij ben je gegarandeerd gedekt tegen alle schade.

 

3 (60%) 1 vote
(Visited 48 times, 1 visits today)
Voordelen
 • verhuurlocaties op bekende vakantiebestemmingen
 • afhaalservice mogelijk
 • kinderzitjes beschikbaar
 • Nadelen
 • beperkt aantal verhuurlocaties
 • jongere bestuurders dienen een extra toeslag te betalen
 • Firefly Car Rental Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie