happycars.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Happy Cars

Happy Cars wil altijd wel haar naam waarmaken als autoverhuurbedrijf die altijd zorgt voor tevreden klanten: Happy klanten dus met Happy Cars. Om dit te bereiken is echter geen makkelijke taak omdat de wensen van klanten soms wel heel veeleisend zijn en happy Cars ook nog haar diensten in verschillende landen aanbiedt.

Een wereldwijd netwerk van maar liefst 30.000 verhuurlocaties

Dat klopt inderdaad; een uitgebreid netwerk wereldwijd waardoor je er verzekert van bent dat er zeker wel eentje te vinden zal zijn in de omgeving waar je er een auto wilt huren. Denk maar in de buurt van je hotel, maar ook in de nabijheid van je favoriete logeerplek. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om je auto op de luchthaven al op te halen.

Bij Happy Cars boek je een huurauto gewoon online en heb je altijd nog maar liefst 7 dagen de tijd ie weer in te trekken. Je bent er ook verzekerd van de laagste tarieven omdat Happy Cars haar samenwerkende partners met zorg uitkiest waarbij ze ook direct onderhandelt over de laagst mogelijke tarieven om haar klanten zeker wel zo tegemoet te komen.

Hoe geschiedt de boeking dan bij Happy Cars?

Dit kan gewoon online plaatsvinden waarbij je dus niet speciaal uit huis hoeft te gaan voor het reserveren van je huurauto, maar dat gewoon thuis kan doen. Door op de website gaan selecteer je gewoon het land en de locatie waar je de auto wenst af te halen. De speciale zoekmachine maakt dan een lijstje aan waar je uit kunt kiezen. Let hierbij niet alleen op het laagste tarief, maar kijk ook direct naar de overige opties die er geboden worden. Zo ben je er zeker van dat de gehuurde auto echt wel helemaal aan al jouw verwachtingen zal voldoen.

Het betalen, dat overigens geheel digitaal met je creditcard kan gebeuren, omvat ook de nodige verzekeringen die ervoor zorgen dat ingeval van een ongeluk alles kosteloos gedekt zal worden.

Deze dekkingen houden onder andere in een CDW verzekering die alle schade dekt ingeval van een aanrijding en verder ook nog een verzekering die de schade zal vergoeden ingeval de huurauto wordt gestolen. Je bent dus gegarandeerd gevrijwaard van alle mogelijke grote financiele risico’s waardoor je echt zorgeloos met je huurauto overal naartoe kan gaan. Dat kan je immers ook ongelimiteerd doen omdat het aantal verreden kilometers niet uitmaakt bij een huurauto van Rental Cars.

Happy Cars probeert een huurauto voor een ieder bereikbaar te houden

Natuurlijk zijn er voorwaarden waar je huurder aan zal moeten houden, maar is geprobeerd deze zo eenvoudig als mogelijk te houden. Een algemene regel is dat je geen keuze kunt maken uit een bepaald merk en type auto. De selectie kan uitsluitend per categorie gebeuren waarbij het verhuurbedrijf zelf bepaalt welke beschikbare auto je toegewezen zult krijgen. Andere algemene voorwaarden waarmee je rekening mee dient te houden zijn:

 • Het huurbedrag wordt pas ingehouden wanneer je de auto zal huren op basis van de gehele periode die je in de boeking had aangegeven.
 • Bij het wijzigen van je boekingsdata (indien mogelijk) zal er een klein bedrag erbij moeten worden betaald.
 • Heb je geen annulering bescherming binnen je pakket dan zal het annuleren van de reservering 20% van de te betalen huurkosten bedragen.

Verder verschillen de huurvoorwaarden er ook van land tot land en is het altijd verstandig deze even door te nemen. Ga op de website van Happy Cars en vindt er alle voorwaarden per land. Ook voor overige informatie ben je op de website op het juiste adres.

Happy Cars huurauto’s zijn dus beschikbaar in bijna elk land ter wereld waarbij de keuze uit meer dan 30.000 huurlocaties genoeg opties biedt om snel over een huurauto te kunnen beschikken.

Rate this post
(Visited 33 times, 1 visits today)
Voordelen
 • keuze uit meer dan 30.000 locaties wereldwijd
 • ongelimiteerd aantal kilometers
 • keuze voor elk budget
 • Nadelen
 • wijziging van de boekingsdata is niet gratis
 • extra betalen voor een annuleringspakket
 • Happy Cars Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie