jouwtrouwauto.nl Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Jouwtrouwauto.nl

Een huwelijk is een aangelegenheid waar het zeker vereist is dat alles er piekfijn uitziet, van de bruidsmeisjes tot die pracht van een huwelijkstaart. Alles moet door een, nou ja, huwelijksringetje te halen zijn. Een geschikte trouwauto hoort er daar zeker bij en is zelfs een van de belangrijkste en meest opvallende zaken bij het huwelijk. Een ieder zal namelijk de auto te bewonderen krijgen wanneer je er na het huwelijk mee weg zal rijden. Natuurlijk kies je er dan ook voor een voertuig dat past bij het persoonlijkheid van de huwelijkspartners. Het is dus heel belangrijk dat er eenruime collectie zal moeten zijn vanwaaruit er een keuze zal moeten worden gemaakt.

Jouwtrouwauto.nl brengt autoeigenaren en klanten bij elkaar

Er zijn nou eenmaal veel exclusiefe modellen auto’s die uitsluitend in het bezit zijn van particulieren. Voor een doorsnee autoverhuurbedrijf zou het een heel duur avontuurtje worden om zulke auto’s zelf aan te schaffen. Jouwtrouwauto.nl bezit daarom niet zelf over auto’s, maar zorgt ervoor dat autoeigenaren wat kunnen bijverdienen door hun exclusiefe auto’s tegen een scherp tarief te kunnen verhuren. Dit zorgt ervoor dat je er echt de keuze hebt uit een ruim aanbod aan voertuigen, van klassiek tot de meest recente sportauto’s. Je gaat op de website van jouwtrouwauto.nl en maakt een selectie van het voertuig dat je het meest aanspreekt. Dit wordt vergemakkelijkt door de duidelijke foto’s die er van elk voertuig geplaatst zijn. Er wordt ook heel streng erop gelet dat alle auto’s zich in een goede staat verkeren en dus geschikt zijn om als trouwauto te dienen.

Je kunt er ook voor kiezen om de auto voor de hele dag te huren of maar voor een paar uurtjes. Er bestaat zelfs de optie dat de auto tot aan de aangegeven locatie wordt afgezet en weer wordt opgehaald. Zo bespaar je ook veel tijd op je toch wel drukke huwelijksdag.

En wil je er een chauffeur bij hebben? Ook daarvoor kan er worden gezorgt. Dit hangt wel af van de verhuurder dus let er wel op bij het reserveren. Het opvragen van de offerte is er helemaal gratis zodat je ook de tarieven met elkaar kan vergelijken. Indien je eens bent met het aangeboden bedrag zal de eigenaar zelf contact opnemen om verder afspraken te maken. Dit zorgt er ook voor dat je heel veel kan afdingen op de prijs.

Er zijn heel weinig voorwaarden aan verbonden

Vooral wanneer de auto door een chauffeur zal worden bestuurd zijn de voorwaarden er heel simpel. Het risico ligt immers bij de bestuurder en niet bij de passagiers. Wanneer er toch voor gekozen wordt om de auto zelf te besturen of een familielid of kennis zullen er wel andere voorwaarden gelden. De zullen door de eigenaar wel aangegeven worden bij het opnemen van het contact.

Let er ook op dat naast de huurprijs er soms ook extra zal moeten worden betaald voor meer verreden kilometers dan afgesproken was.

Een huwelijk is dus eigenlijk niet compleet zonder een exclusieve auto van jouwtrouwauto.nl. je zal zeker wel met een heuse blikvanger komen aanrijden en zullen er zeker ook heel mooie foto’s bijgemaakt kunnen worden. Het is trouwens toch altijd leuk om het bij het nabladeren van het huwelijksalbum leuke foto’s te zien met daarin jullie droomhuwelijksauto?

5 (100%) 4 votes
(Visited 138 times, 1 visits today)
Voordelen
 • ruime collectie trouwauto's
 • particuliere aanbieders
 • optie voor een chauffeur
 • Nadelen
 • auto's alleen beschikbaar voor huwelijken
 • Jouwtrouwauto.nl Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie