lejebil.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Lejebil.com

Op zoek naar een leuke huurauto die niet te veel kost en waarmee je lekker ongestoord overal naartoe kan rijden? Dat kan gelukkig overal ter wereld met een huurauto van Lejebil.com. Dit bedrijf is wereldwijd te vinden vanwege haar samenwerking met partners als National en Alamo. Het rijden in een huurauto moet altijd wel heel simpel kunnen gebeuren en vooral voor een ieder bereikbaar zijn. De uitstekende klantenservice die haar partners bieden zorgen ervoor dat er altijd wel een geschikte huurauto te vinden is.

Combineer je vakantie met een huurauto van Lejebil

Een vakantie is eigenlijk niet compleet zonder dat je er echt van hebt kunnen genieten door er eens zelf erop uit te trekken. Gewoon de reisgids oppakken en zelf naar alle aangegeven plekken toe rijden. Lejebil.com is zich ervan bewust dat haar klanten ook verwachten dat er altijd een huurlocatie bij hun favoriete hotel of andere populaire vakantiebestemming te vinden is. Door het samenwerken met de grootste spelers op het gebied van autoverhuur wereldwijd kan je altijd wel een Lejebil.com huurauto vinden op je logeerplek.

Het reserveren is dus heel eenvoudig geregeld

Het kan niet eenvoudiger: op de website is alles duidelijk weergegeven en dien je eenvoudig de locatie en datum van je aankomst in te voeren. Verder is het ook belangrijk je leeftijd aan te geven. De zoekmachine doet dan de rest en krijg je te lezen wat de tarieven zijn en kan je vervolgens een auto reserveren. Het reserveren kan je trouwens geheel kosteloos doen en hoef je dus niet onverwachts extra in de kosten te gaan. Het betalen kan heel gemakkelijk plaatsvinden middels een creditcard, IDEAL of PayPal. Indien je onverwachts de reservering moet annuleren is dat altijd wel mogelijk. Vraag wel naar de geldende voorwaarden.

Bij het aanmelden voor de huurauto dien je uiteraard de nodige bescheiden zoals een geldig rijbewijs en de voucher voor de reservering bij je te hebben. Let er wel op dat de minimum leeftijd voor het kunnen besturen van een auto bij Lejebil.com gesteld is op 21 jaar. Er kunnen additionele toeslagen van kracht zijn op bestuurders in de categorie 21 tot 25 jaar. Dit verschilt per land dus vraag er zeker naar. Bij twijfel kan je altijd nog contact opnemen met een van de medewerkers van Lejebil.com.

Wat is allemaal inbegrepen in het huurtarief?

Bij Lejebil.com wordt er altijd getracht de klant het maximale te bieden tegen een zacht prijsje. Zo ben je er standaard verzekerd tegen een aanrijding of diefstal van je huurauto. Ook de BTW en luchthavenbelasting zijn er inbegrepen. Let er wel op dat ingeval van schade door jou veroorzaakt er in de meeste landen ook een eigen risico vereist is.

Naast bovenstaande voorzieningen is het altijd mogelijk ook te kiezen voor extra opties. Zo kan je er een kinderzitje bij nemen of een no-risk verzekering erbij nemen. Hierdoor ben je ingeval van schade volledig ervan verzekerd dat het je verder geen cent zal gaan kosten, ook wanneer jij de veroorzaker bent. Kies ook voor de optie voor het gratis annuleren van je reservering. Dit is vooral bedoeld voor de zakelijke huurders die vaker te maken hebben met een onregelmatig werkschema.

De voorwaarden zijn ook heel soepel

De voorwaarden zijn er meer bedoeld om erop toe te zien dat je bij het wegrijden met de huurauto geen problemen onderweg zult krijgen. Zo is het verplicht over een rijbewijs te beschikken van het land van herkomst en is een internationaal rijbewijs pas verplicht als het lokale rijbewijs geen engelse vertaling heeft. Zo kom je ook niet in problemen met de autoriteiten ingeval van wegcontroles of een ongeluk.

Let er ook op dat er ook extra toelages van toepassing kunnen zijn. die verschillen per locatie en dien je er wel goed naar te informeren. Alle overige voorwaarden zijn overzichtelijk weergegeven op de website van Lejebil.com en bestaat er altijd de mogelijkheid om direct contact te maken met een medewerker.

Huur dus een auto bij Lejebil.com en ga een zorgeloze vakantie of zakenreis tegemoet. De duidelijke voorwaarden zorgen ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen zult komen te staan. De samenwerking met grote en gerenomeerde autoverhuurbedrijven zorgt ervoor dat er altijd de beste auto’s worden aangeboden tegen scherpe tarieven.

Rate this post
(Visited 148 times, 1 visits today)
Voordelen
 • tarieven zijn all-in
 • soepele voorwaarden
 • scherpe tarieven
 • Nadelen
 • minimum leeftijd vereist
 • Lejebil.com Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie