Rentalcars.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Rentalcars.com

Lekker onbezorgt genieten van je vakantie en zelf naar al jouw favoriete plekjes rijden? Dat kan met een voordelige huurauto van Rentalcars. Met zo een huurauto kan je lekker genieten van een ongelimiteerd aantal kilometers. Rental cars biedt een ruime collectie aan huurauto’s aan waarbij je er zeker wel eentje naar je smaak zal vinden. Dankzij haar wereldwijde connecties( 900 bedrijven in ongeveer 163 landen) kan je bij Rental cars terecht voor een huurauto in nagenoeg elk land.

Rental cars brengt de grootste autoverhuurbedrijven bij elkaar

Haar uitgebreid netwerk aan partners in de autoverhuur branche zorgt ervoor dat de prijzen er gewoon haarscherp zijn. er is immers sprake van grote concurrentie tusssen de verschillende verhuurbedrijven waar jij als klant er alleen de vruchten van kan plukken. Als werelds grootste online autoverhuurbedrijf staat Rental cars bekend om haar klantvriendelijkheid waarbij ze een callcenter heeft die eenmaal 24 uur te bereiken is. Bovendien is de dienstverlening van de callcenter in verschillende talen mogelijk. Echt een bedrijf dus waar de klant serieus genomen wordt.

Alle boekingen kunnen online plaatsvinden

Als klant kan je alle reserveringen online verrichten. Speciaal hiertoe dien je in te loggen op hun speciale database waar je dan de aanbiedingen van de verschillende autoverhuurbedrijven kan vergelijken. Zo kan je met een klik van de muis kijken welk bedrijf de beste tarieven aanbiedt. Niet alleen de tarieven zijn natuurlijk belangrijk, maar ook de randvoorwaarden en de overige aangeboden opties. Wereldwijd heeft Rental cars meer dan 50.000 locaties waar haar huurauto’s kunnen worden opgehaald of achtergelaten. Je geeft vooraf gewoon aan waar je de auto zou willen ophalen en vervolgens weer wilt afgegeven. Voor de rest zorgt Rental cars wel door ervoor te zorgen dat de auto naar jouw keuze gereed is bij het ophalen en dat je bij het inleveren van de auto ook geen problemen zal ondervinden. Mocht er onverhoopt toch een onduidelijkheid zijn dan is de callcenter er dus gelukkig steeds beschikbaar om die op te lossen.

 

Natuurlijk zijn er veel meer voordelen aan verbonden bij het gebruik van een huurauto van Rentalcars:

 • Keuze uit een ruim aanbod aan voertuigen: niet alleen kan je bij Rental cars terecht voor de scherpste tarieven, maar ook de keuze aan aangeboden voertuigen is er ruim. Met de familie op vakantie? Huur dan maar gerust een ruim busje of een stoere terreinwagen.
 • Dankzij de speciale app neem je Rental cars gewoon mee in je broekzak, overal ter wereld: zie het maar gewoon als jouw persoonlijke assistent waar je alle benodigde informatie kan opvragen. Wel heel handig wanneer jij je in een vreemd land bevindt. De app is al meer dan 1,9 miljoen keer gedownload en is dus zeker in trek.
 • Lees alles op de website over de verschillende klantervaringen: bij Rental cars wordt de mening van elke klant serieus genomen hetgeen blijkt uit de database van meer dan 3 miljoen klantbeoordelingen. Daar zijn alle meningen te lezen van Rental cars klanten en kan je zelf lezen wat de positieve ervaringen zijn geweest.

Ga naar de website van Rental cars voor een compleet overzicht van alle voorwaarden betreffende het huren van een auto via hun site.

Altijd veilig betalen bij Rental cars

Naast een groot betaalgemak biedt het betalen met een debit- of creditcard ook een veel grotere veiligheid aan voor haar klanten. Helaas is niet elk land waar huurauto’s beschikbaar zijn via Rental cars even veilig en is het dan wel heel geruststellend om zonder contant geld op zak te hebben toch te kunnen betalen voor de huurauto. Let er bij het online reserveren wel op wat de voorwaarden zijn met betrekking tot een eventuele borg en hoe die moet worden voldaan.

Let ook direct op de algemene voorwaarden

Elk verhuurbedrijf heeft zijn eigen regels, maar bij Rental cars zijn er wat algemene regels die nageleefd dienen te worden:

 • De leeftijd van de huurder dient tussen de 24 en 70 jaar te liggen. Bij het afwijken hiervan dient er soms een extra toelage te worden betaald.
 • De huurder moet zijn of haar rijbewijs niet korter dan 12 maanden in het bezit hebben. Soms wordt er ook uitgegaan van 24 maanden. Vraag er dus zeker naar bij het reserveren.
 • Er dient genoeg aan saldo te zijn op de debit- of creditcard van de huurder om aan de borg te kunnen voldoen.
 • Natuurlijk de voucher of e-voucher als bewijs dat de betreffende auto al door jouw is gereserveerd en betaald.
 • Jouw bescheiden zoals een paspoort of identiteitskaart die het betreffend bedrijf nodig zal hebben om de auto met jou mee te kunnen geven.

Het huren van een auto bij Rental cars biedt dus de garantie dat je er altijd wel een geschikte auto zult vinden die tegen een concurrent tarief te huur zal zijn. Bovendien ben je er ook van verzekerd, dankzij de speciale callcenter, dat je altijd op hulp kan rekenen, wanneer en waar je ook maar hebben wilt.

5 (100%) 1 vote
(Visited 98 times, 1 visits today)
Voordelen
 • altijd bereikbaar dankzij hun speciale callcenter
 • download hun speciale app en reserveer gewoon via je smartphone
 • meer dan 3 miljoen klantervaringen te vinden op de website
 • Nadelen
 • afwijkende toelages bij jongere bestuurders
 • het rijbewijs van de bestuurder mag niet jonger dan 12 maanden zijn
 • Rentalcars.com Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie