Segway huren

Weleens erover nagedacht om een apart vervoersmiddel te huren en je daarmee op een heel aparte manier te verplaatsen? Niet elke manier van verplaatsen hoeft namelijk over de weg te gaan. Door een Segway te huren kan je er op plaatsen komen die anders moeilijk toegankelijk zouden zijn, vooral door mensen die wat slecht ter been zijn.

Bij onderstaande bedrijven kun je zelf op zoek gaan naar een geschikte limousine die past bij de gelegenheid. Vergelijk er ook direct de tarieven en de overige extra’s die er worden aangeboden.

Zelf een Segway huren

✓ Handig overal mee te nemen

✓ Keuze uit een groot aantal modellen

✓ Lekker mobiel blijven

Over Segway huren

Een Segway is wel een heel aparte verschijning en vraagt menigeen zich af hoe het mogelijk is dat je erop kunt blijven. Daar zorgt de elektronica wel voor en dient de bestuurder maar gewoon te genieten van het rondrijden op een heel apart vervoersmiddel. Maar helaas heeft niet een ieder een segway thuis liggen en is het wel jammer dat je er nooit op een gat kunnen rijden. Of toch wel? Want een Segway huren is nu gelukkig ook mogelijk en maakt het voor een ieder mogelijk om te genieten van dit pracht van een vervoersmiddel. Ook voor zij die slecht ter been zijn kan de Segway worden gebruikt om zichzelf te verplaatsen op een snelle en eenvoudige manier.

Een veelzijdige manier om je te verplaatsen

Een Segway heeft het voordeel dat je er geen rijbewijs voor nodig hebt om het te besturen. Let er wel op dat het niet toegestaan is om er mee te rijden op de autoweg. Er blijven wel genoeg andere mogelijkheden over waar je wel naar toe mag op je segway. Zo zijn ze, vooral in de stad, heel handig te maneuvreren en heb je ook geen last van files of parkeerproblemen. De elektromotor zorgt er trouwens voor dat het verplaatsen zich nagenoeg fluisterstil plaatsvindt waardoor de segway ook heel geschikt is om er in alle rust op verkenning uit te gaan in het park of er een boswandeling me te maken. Vraag bij het huren daarom ook naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn.

4.4 (88.28%) 29 votes
(Visited 78 times, 1 visits today)