Sunny Cars - Auto huren of verhuren

Sunny Cars

Lekker al jouw favoriete plekjes zelf bezoeken zonder afhankelijk te zijn van een touroperator? Of gewoon eens een keertje kiezen voor een plekje die niet voor de doorsnee toerist bezocht wordt? Met een huurauto van Sunny Cars kom je er zeker wel terecht op een veilige, comfortabele en zuinige manier. Deze huurauto’s worden niet door Sunny zelf aangeboden, maar door haar vele partners. Dit maakt het juist nog makkelijker voor de klanten vanwege het ruime aanbod en de verschillende huurlocaties

Sunny Cars is geen onbekende speler binnen de autoverhuurbranche

Met partners in meer dan 120 landen die op ongeveer 8000 bestemmingen zijn te bereiken is er altijd wel een partner van Sunny Cars te vinden die je een huurauto kan aanbieden. De ervaring die het bedrijf in meer dan 20 jaar heeft opgebouwd zorgt ervoor dat haar klanten altijd wel een geschikte auto zullen vinden waarbij het uiteraard van het grootste belang is dat die tevreden zal zijn over het geleverde product. Het handige van het huren van een auto bij Sunny Cars is dat je er een compleet pakket aangeboden krijgt waarin alle verzekeringen ook aanwezig zijn. mocht er zich dus onverhoopt toch een ongelukje voordoen, dan ben je er ook verzekerd van dat alle bijkomende kosten gedekt zullen worden.

Bij Sunny Cars kan je ook locaal een auto huren

Je hoeft niet speciaal naar het buitenland te gaan om een auto bij Sunny Cars te huren. Ook voor het bezoeken van al jouw favoriete plekken in eigen land kan je gerust een auto huren.

Het reserveren gebeurt gewoon online via de website waarbij je aangeeft voor welke periode je de auto nodig zult hebben en wat de afhaallocatie zal zijn. natuurlijk krijg je er ook de kans de aanbiedingen van de verschillende verhuurbedrijven te vergelijken en er eentje uit te kiezen naar jouw smaak. Bij het afsluiten van een huurcontract heb je bij Sunny Cars nog 14 dagen de tijd te annuleren. Dit kan geheel kosteloos plaatsvinden omdat Sunny Cars er altijd rekening mee houdt dat er zich onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen. Het is daarom altijd wel een goed idee om toch een huurauto te reserveren om te voorkomen dat je er nog net achter het net zal vissen wanneer je dan eindelijk helemaal gereed bent om er eentje te boeken.

Naast een denkperiode van 14 dagen biedt Sunny Cars nog veel meer voordelen aan haar klanten:

 • Ongelimiteerd aantal kilometers: lekker overal naartoe rijden zonder je dus zorgen over hoeven te maken over het aantal verreden kilometers.
 • Automatisch verzekerd tegen schade dankzij de schadeverzekering (CDW): een ongeluk schuilt nou eenmaal in een klein hoekje en dat heb je dus vaker niet in de hand. Je vakantiepret mag dus geenszins mogen worden verpest door een ongeluk. Bij Sunny Cars wordt alle schade vergoed en wordt je ook het lastige papierwerk uit handen genomen.
 • Diefstalverzekering : ook een factor die niet over het hoofd is gezien bij Sunny Cars. Diefstal is nou weer iets wat je niet kan voorkomen. Je moet alleen pech hebben dat het met jouw huurauto zal gebeuren. Ook in zulke gevallen hoef jij je helemaal geen zorgen te maken en wordt alle schade door de verzekering gedekt.

Bij Sunny Cars ben je dus goed verzekerd tegen alle grote vormen van onverwachte zaken die anders voor een groot financieel verlies zouden zorgen en je vakantie gegarandeerd zouden verpesten. Maar er zijn veel meer voordelen verbonden aan het huren van een auto bij Sunny Cars. Lees alles hierover op de website waar je dus ook direct kennis kunt maken met het systeem van online een auto reserveren.

Een huurauto van Sunny Cars is voor een ieder bereikbaar

De drempel om een auto te huren bij Sunny Cars is heel laag gehouden. Zo kan je er altijd betalen met je creditcard en zullen de overige voorwaarden met betrekking tot leeftijd met het individuele verhuurbedrijf moeten worden afgesproken. Let er altijd op dat jij je ervan verzekert dat de betreffende huurauto geen sporen van schade vertoont die later op jouw verhaalt kunnen worden.

Een Sunny Cars huurauto is dus altijd wel een goed idee omdat het de klant tegemoet komt met een product waar je altijd verzekert van bent dat ingeval van schade je helemaal gedekt bent en er dus geen cent verder een kwijt bent. Zelfs het eigen risico krijg je in zulke gevallen terugbetaald. Boek je reservering dus online en wees er dus ook verzekerd van dat je over een ruime opzegperiode beschikt ingeval er zich iets onvoorzien mocht voordoen.

Rate this post
(Visited 33 times, 1 visits today)
Voordelen
 • schade en diefstalverzekering zijn inbegrepen in het tarief
 • ruime opzegperiode
 • al meer dan 20 jaar ervaring
 • Nadelen
 • geen opties om zelf auto te verhuren
 • Sunny Cars Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie