supershortlease.nl Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Supershortlease.nl

Weleens erover gedacht om een auto te leasen en zo voordeliger uit te komen? Het lastige van een leaseauto is dat het contract doorgaans voor een langere periode (meestal 1 jaar) dient te worden afgesloten. Dat drukt nou net iets te zwaar op het budget, vooral wanneer je de auto niet voor zo een lange periode nodig zult hebben. Een auto huren voor een korte periode kan ook aardig in de kosten lopen. Gelukkig bestaat er nu de optie tot short-lease voor auto’s waarbij je heel voordelig een auto kunt leasen voor een korte periode. Bovendien is het leasecontract altijd opzegbaar zodat je niet per definitie gebonden bent aan een contract die je zal moeten “afronden”

Wat houdt short-lease dan precies in?

De naam verklapt het eigenlijk al: bij short-lease wordt er een kortere tijdsduur dan gangbaar aan het leasecontract verbonden. Gewoonlijk wordt de auto voor een periode van een maand of twee afgegeven. Bij Supershortlease.nl kan je bovendien ook altijd het contract afzeggen waarbij de huurvoorwaarden kunnen worden gewijzigd. Je kunt er dus ook een lease voor een jaar afsluiten en die dus opzeggen of herzien binnen die periode. Heel handig dus wanneer er zich situaties voordoen waarbij de leaseauto overbodig blijkt te zijn.

Maar ook voor zakelijke rijders biedt Supershortlease.nl een uitkomst. Je kunt een auto dus gewoon als particulier leasen en het leasecontract altijd nog aanpassen wanneer je als zakelijk rijder door wilt gaan. Je kunt de leaseauto gewoon blijven behouden wanneer je weer zakelijk begint te rijden. Overige zaken als bijvoorbeeld de bijtelling worden dan in het gewijzigd leasecontract opgenomen.

Ook een uitkomst voor bedrijven

Vanwege projecten of toegenomen seizoengebonden activiteiten kan het soms nodig zijn dat er extra vervoer nodig zal zijn. Het is bovendien ook belangrijk dat het personeel over eigen vervoer dient te beschikken waardoor de bedrijfsactiviteiten niet zullen stremmen. Door een short-lease contract af te sluiten wordt het vervoersprobleem snel opgelost en hoeft het bedrijf niet extra in de kosten te gaan door extra vervoer aan te schaffen of in te huren tegen normale huurtarieven. Het handige is ook dat er de beschikking is over bestelwagens.

Voor buitenlanders die in het land vertoeven voor zowel zakelijk als privé doeleinden biedt een short-lease auto ook een groot voordeel omdat die al vanaf een periode van 1 maand bij supershortlease.nl verkrijgbaar zijn. Natuurlijk geldt ook hier het voordeel dat de lease elk moment kan worden opgezegd zodat er geen verplichtingen zijn bij het vroegtijdig beëindigen van de vakantie of zakenreis.

De leasevoorwaarden wijken gelukkig niet af van wat gangbaar is

Bij Supershortlease.nl zijn de voorwaarden voor het leasen heel duidelijk opgesteld. Zo is er geen twijfel mogelijk en kan je met een gerust hart rondrijden met een van onze leaseauto’s.

Zo is het betaalde tarief all-in wat inhoudt:

 • Kosten voor het voltanken van je auto
 • Administratiekosten bij het omruilen naar een andere auto
 • Extra kosten voor het verzekeren

Het boeken van een lease kan trouwens ook gewoon online gebeuren waarbij je ook gebruik kan maken van aantrekkelijke aanbiedingen. Speel hierop in en komdubbel voordelig uit met een leaseauto van SuperShortLease.nl.Het verschil tussen een huurauto en een leaseauto ligt in het voordelig tarief dat geldt voor een leaseauto. Omdat die voor langere tijd wordt gehuurd gelden er lagere dagtarieven. Bij een short-lease auto profiteer je dus van de lagere tarieven waarbij er bij Supershortlease.nl altijd de mogelijkheid bestaat het contract af te zeggen. Bovendien is deze regeling in het bijzonder heel aantrekkelijk voor bedrijven die te maken krijgen met een grotere vraag naar vervoer voor een bepaalde periode. Supershortlease.nl komt dus heel voordelig uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer hierover kan je nalezen op de website van Supershortlease.nl waar je direct ook de diverse voertuigen kunt bezichtigen in ons assortiment.

1 (20%) 1 vote
(Visited 111 times, 1 visits today)
Voordelen
 • voordeliger dan een huurauto
 • leasecontract altijd opzegbaar
 • bedrijfsauto's beschikbaar
 • Nadelen
 • minimale huur voor 1 maand
 • Supershortlease.nl Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie