Transturcarrental.com Ervaringen. Lees Revieuws, Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Transtur Car Rental

Een ieder die weleens op vakantie is geweest weet wel hoe belangrijk het is om zich op een onafhankelijke manier te kunnen verplaatsen. De beste manier om het uiterste uit zo een vakantie te halen is om namelijk zelf naar elke plek die aanbevolen is te kunnen gaan. Een vakantiebestemming waar er steeds meer toeristen op af gaan, is Cuba. Dit communistisch eiland dat in de tropen ligt, heeft heel wat bezienswaardigheden en komt een huurauto er zeker van te pas. Transtur Car Rental is een autoverhuursite die alle in Cuba opererende autoverhuurbedrijven onder ѐѐn dak plaatst en het daardoor wel heel makkelijk maakt om snel een vergelijking te kunnen maken tussen alle beschikbare modellen en het bijhorend huurtarief.

Jouw huurauto naar wens kan online worden geboekt

Het handige van Transtur Car Rental is dat alle beschikbare auto’s online op de site kunnen worden bezichtigd en de reservering ook direct kan plaatsvinden. Met een online boeking ben je er verzekerd van dat je bij aankomt in Cuba gelijk over een puike huurauto kunt beschikken. Het is namelijk mogelijk om de auto al op de luchthaven in ontvangst te nemen en kan de auto bij het vertrek ook op de luchthaven worden achtergelaten. Voor degenen die toch eerst rustig naar het hotel willen gaan en van daaruit met de auto op stap willen is het natuurlijk ook mogelijk de auto gewoon bij het hotel bezorgt te krijgen. Je dient wel op te letten met welk specifiek verhuurbedrijf je in zee wilt gaan. Transtur Car Rental brengt namelijk auto’s van de volgende verhuurbedrijven onder bij haar site: REX, CUBACAR en havanautos. Elk van deze autoverhuurbedrijven heeft weer haar eigen vloot aan huurauto’s en zijn de voorwaarden er ook weer verschillend. Op de website van Transtur Car Rental kan je echter met alle gemak vanachter het scherm alles naast elkaar zetten en kies je gewoon voor de optie die het beste past bij jouw vakantie. Natuurlijk zijn de huurauto’s niet alleen bestemd voor vakantiegangers, maar ook voor degenen die naar het eiland afreizen voor zakendoeleinden.

Bij het online boeken via Transtur Car Rental gelden er aantrekkelijke kortingen en worden nagenoeg alle creditcards geaccepteerd. Het kan ook voorkomen dat je niet in staat bent geweest om vooraf een auto te reserveren en en is het gelukkig ook mogelijk ook in Cuba zelf een auto te huren. Dankzij het groot aantal beschikbare verhuurlocaties en de ruime daarbij horende vloot, zal je altijd in de gelegenheid worden gesteld een auto te kunnen huren.

 

Voor de verzekering en de borg dient ter plekke betaald te worden

Bij een online boeking wordt alleen het huurtarief met de creditcard betaald en zullen de additionele kosten die bij komen kijken zoals de verzekering en de borg wel bij het afhalen van de auto voldaan moeten worden. Ook de kosten voor brandstof kunnen niet vooraf betaald worden met de creditcard en zullen ook bij het afhalen betaald moeten worden. De borg krijg je overigens geheel terugbetaald wanneer de auto in de goede staat weer wordt afgegeven. Omdat de kans er altijd is dat er zich storingen kunnen voldoen bij het elektronisch willen betalen, wordt het aangeraden om altijd ook wat contant geld bij de hand te hebben.

Er wordt ook gevraagd van de bestuurder van de auto dat die minimaal 21 jaar oud is en al minstens jaar over een rijbewijs beschikt. Bij het annuleren van de boeking 5 dagen voor de afgesproken verhuurdatum worden er alleen minimale administratiekosten in rekening gebracht.

Indien je van plan bent om naar Cuba af te reizen voor een vakantie- of zakenreis, dan kan jouw huurauto naar keuze vooraf via Transtur Car Rental worden gereserveerd. Het groot aantal verhuurlocaties en beschikbare auto’s zorgt ervoor dat je een ruime keuze hebt en bestaat er ook de mogelijkheid om al op de luchthaven over de auto te kunnen beschikken.

Rate this post
(Visited 34 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Beschikbaar op de luchthavens en alle grote hotels
 • Keuze uit een ruime vloot aan huurauto's
 • Geringe kosten voor het annuleren van de reservering
 • Nadelen
 • Minimale leeftijd vereist van 21 jaar
 • Elektronisch afrekenen ter plekke soms lastig
 • Transtur Car Rental Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie