worldwidecampers.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

WorldWideCampers

Met een camper kan je echt onafhankelijk de wereld gaan verkennen. Neem gewoon je eigen woonruimte mee op reis en kom ook nog eens voordelig uit door niet hoeven te betalen voor een hotel. Bovendien biedt een camper de vrijheid om af te reizen naar ver afgelegen plekken zonder dat je hoeft in te leveren op het comfort van alledag. Ook ideaal dus om samen met het gezin op verkenning te gaan want een camper huren doe je eigenlijk niet wanneer je er alleen op uit wilt gaan.

Een ruim assortiment aan campers

WorldWideCampers heeft zich erin gespecialiseerd om over de hele wereld via haar partners campers aan te bieden die op maat gesneden zijn voor haar klanten. De samenwerking met lokale partners zorgt ervoor dat WorlWideCampers haar diensten kan aanbieden in onder andere Australië, Zuid-Amerika en Europa. Nagenoeg elke populaire vakantiebestemming kan dus worden gecombineerd met een camper waarbij er zelfs speciale aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken. Kijk dus altijd uit naar aantrekkelijke kortingen die worden aangeboden.

Bij WorldWideCampers verloopt het reserveren heel eenvoudig. Je kan namelijk alles online regelen waarbij je dient aan te geven waar je een camper zou willen huren en voor welke periode. Door het menu te volgen wordt je dan snel geholpen aan een geschikte camper die jou ter beschikking zal staan bij het afhalen. Hou vooral rekening met het hoogseizoen en reserveer tijdig een camper. Zo voorkom je teleurstelling en kan je zelfs nog profiteren van een vroegboekkorting.

Let er wel op dat altijd een borg betaald dient te worden

Naast het betalen van de huur dien je er natuurlijk ook rekening mee te houden dat er ook zal worden gevraagd naar een borg bij het afhalen van de camper. Het bedrag verschilt per bedrijf en zal vooraf wel worden aangegeven. Ook kunnen er andere kosten in rekening worden gebracht. Vraag er dus altijd goed naar bij het plaatsen van de reservering.

Het bedrag dat wordt ingehouden aan borg wordt geheel weer uitgekeerd wanneer de camper wordt ingeleverd volgens de afgesproken voorwaarden.

Het is ook begrijpelijk dat het afrekenen van de borg zal plaatsvinden op naam van de hoofdbestuurder. Deze dient dus ook te beschikken over een creditkaart met voldoende credit om aan de borg te kunnen voldoen. Bij het reserveren van de camper is het altijd mogelijk te vragen naar de optie voor transfer van en naar het hotel vanuit de luchthaven. Ook is het vaker mogelijk de camper direct na aankomst op te halen zodat het boeken van een hotelkamer overbodig is.

Ook hierdoor bespaar je dus flink op de kosten en ben je al onafhankelijk direct na je aankomst.

Voor het besturen van zo een camper voldoet ook een gewoon Nederlands rijbewijs

Een camper is nou eenmaal wat groter dan een doorsnee wagen. Je kunt die echter overal ter wereld gewoon besturen met je Nederlands rijbewijs. Let er wel op dat je voor de wat zwaardere campers (meer dan 3500kg) je wel zal moeten beschikken over een groot rijbewijs. Let er dus wel zeker op bij het reserveren van een camper. Verder zal je bij het afhalen van je camper rekening moeten houden dat er een zekere minimumleeftijd is vastgesteld van 21 jaar. Het besturen van een camper vereist namelijk toch wat meer vaardigheid en is het dus beter als het besturen ervan wordt overgelaten aan de iets meer ervaren bestuurder.

Lees meer over de vereiste minimumleeftijd in de voorwaarden. Er zijn namelijk ook samenwerkende bedrijven die afwijkende voorwaarden hebben waarvan je zeker op de hoogte moet zijn.

Een camper huren voor je vakantie is dus binnen handbereik dankzij WorldWideCampers waarbij je voor de meeste vakantiebestemmingen wel een geschikte camper zal kunnen vinden tegen een gunstig tarief.

Rate this post
(Visited 46 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Beschikbaar op de meeste populaire vakantiebestemmingen
 • ruime keuze aan diverse soorten campers
 • duidelijke voorwaarden
 • Nadelen
 • uitsluitend campers beschikbaar
 • afwijkende voorwaarden bij sommige verhuurders
 • WorldWideCampers Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie