abcarrental.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

AB Car Rental Bonaire

Met vakantie op zonnig Bonaire? Geen betere manier dan om het eiland zelf te gaan verkennen en zo op alle plekjes te komen. Mobiliteit is hierbij zeker vereist en geen betere manier dan om dit te bereiken door een auto te huren bij AB Car Rental Bonaire. Met een huurauto kom je er doorgaans ook goedkoper uit omdat het je de kosten bespaart van de vele taxiritten en je er dus op de koop toe helemaal vrij maakt om er overal eropuit te trekken.

AB Car Rental Bonaire is het toonaangevend autoverhuurbedrijf in Bonaire

De uitstekende service die AB Car Rental aanbiedt is het resultaat van meer dan 30 jaar aan bedrijfsvoering waarbij het aanbod heel ruim is en zelfs terreinauto’s en pick-up trucks bevat. Een ruim aanbod voor een ieders smaak dus. Als een van de grootste autoverhuurbedrijven in Bonaire zijn de tarieven altijd wel heel concurrerend en kunnen ze altijd nog scherpe aanbiedingen bieden. Het handige van AB Car Rental is dat het bij elke hotel, restaurant en zelfs duikschool bekend staat. Een alom bekend en vertrouwd beeld dus in Bonaire.

Gratis vervoer van en naar de verhuurlocatie

Je geeft helemaal niets meer uit aan vervoer bij het reserveren van een huurauto bij AB Car Rental. Vanaf je aankomst op het vliegveld wordt je geheel gratis opgehaald en afgezet op het kantoor van AB Car Rental. Indien je aankomt na sluitingstijd van het kantoor wordt je de volgende dag gewoon opgehaald bij het hotel en naar het kantoor gebracht. Makkelijker kan het dus niet. Bovendien ben je er verzekert van een 1x24u service in het geval van pech . zelfs het verwisselen van een band wordt verricht door deze speciale hulpdienst.

Ook voor een kinderzitje hoef je niet bij te betalen

Voor het behoeden van een onverwachte financiële tegenslag als gevolg van een ongeluk met de auto zijn alle huurders bij AB Car Rental verzekert tegen diefstal of schade aan de huurauto. Je kan dus zorgeloos met je auto door heel Bonaire rijden wetende dat ingeval van een ongeluk of diefstal je volledig gedekt zal zijn. Je hebt hierbij ook geen eigen risico die je dient te betalen in zo een geval.

Voor een volledig pakket dat alle schade dekt kan je ook kiezen voor een AB full coverage plan. Lees meer hierover op de website en bekijk daar eveneens onze andere aantrekkelijke aanbiedingen.

Combineer je AB Car Rental huurauto met een duikvakantie

AB Car Rental heeft een dochteronderneming, AB dive, een full service PADI duikschool. Door een auto te huren bij AB Car Rental kan je direct ook de nodige duikuitrusting erbij nemen. Zo heb je echt alles in een pakket waarbij je echt volop kunt gaan genieten van het blauwe water met een prachtige zeebodem.

Naast het combineren van je huurauto met een duikuitrusting biedt AB Car Rental haar klanten ook auto’s aan die zich in een technisch puike conditie verkeren. Alle auto’s worden namelijk op tijd onderhouden in haar eigen werkplaats waarbij elke huurauto grondig gereinigd wordt voordat hij aan de volgende klant wordt afgegeven.

De algemene voorwaarden dienen goed doorgenomen te worden

Net als elk andere verhuurbedrijf heeft ook AB Car Rental haar voorwaarden waar haar klanten aan moeten voldoen. Zo is het verplicht bij het afhalen van het voertuig zelf even een rondje omheen te maken en zelf te verifiëren of er geen sprake is van schade aan het voertuig. Hierna teken je op het betreffend formulier af en wordt het voertuig na het inleveren natuurlijk weer op schade gecheckt.

Bij schade ben je als huurder van een AB Car Rental auto verzekerd tegen schade die jij hebt veroorzaakt aan de tegenpartij. Ook eventuele letsels aan de tegenpartij worden vergoed. Indien je wilt dat ook de schade aan het huurvoertuig zal worden vergoed, ingeval van eigen schuld, dan zal je moeten kiezen voor een extra dekkingspakket.

De overige voorwaarden zullen je ook voorgehouden worden bij het afhalen van de auto waarna je met een gerust hart met je auto kunt wegrijden.

Een onvergetelijke vakantie beleven op Bonaire doe je dus zeker door met een huurauto van AB Car Rental alle plekjes te bezoeken. Eventueel kan je die dus ook heel voordelig combineren met het huren van een duikuitrusting bij AB Dive. Een compleet pakket dus waarbij je vakantie dus echt niet meer stuk kan.

Rate this post
(Visited 32 times, 1 visits today)
Voordelen
 • de grootste autoverhuurder op Bonaire
 • te combineren met het huren van je duikuitrusting
 • altijd grondig gereinigde auto's
 • Nadelen
 • extra kosten bij het nemen van een full coverage plan
 • AB Car Rental Bonaire Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie