alamo.com Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Alamo

Een eigen vervoer hebben is soms wel heel handig wanneer je van plan bent om steeds mobiel te zijn en daarbij zeker niet afhankelijk wenst te zijn van anderen. Bovendien kan het steeds reizen via het openbaar vervoer of een taxi aardig in de centen lopen. Naast geld ben je er vaker ook nog kostbare tijd kwijt , vooral wanneer je op vakantie bent. Tijd dus om te gaan zoeken naar een geschikte huurauto. Die moet natuurlijk wel voldoen aan jouw basiseisen zoals comfort, veiligheid en uiteraard een voordelig tarief. Bij Alamo wordt er met dit alles rekening gehouden en kom je als klant niets tekort.

Al meer dan 40 jaar actief binnen de autoverhuur branche

Alamo begon met haar activiteiten in 1976 in de Staat Florida en is sindsdien uitgegroeid tot een niet te vergeten speler binnen de wereld van autoverhuur. Waar de originele onderneming startte met maar 4 vestigingen heeft Alamo tegenwoordig meer dan 2000 verhuurlocaties wereldwijd. Alamo probeert de tienduizenden klanten die dagelijks van haar diensten gebruik maken natuurlijk alles te bieden om ervoor te zorgen dat ze allemaal met een tevreden gevoel gebruik kunnen maken van hun huurauto.

In Nederland is het bedrijf al sinds 1995 actief en heeft ze daar de jaren heen zeker ook haar klandizie opgebouwd.

Alamo was het eerste verhuurbedrijf dat haar diensten ook online aanbood

Als bedrijf dat continu ernaar toe streeft haar klanten het maximale te geven aan service was Alamo daarom ook het eerste autoverhuurbedrijf in Nederland dat haar diensten volledig digitaal aanbood via het internet. Het is daarom niet verwonderlijk dat klanten bij Alamo direct en doelgericht kunnen worden geholpen. Denk maar aan een helpdesk die eenmaal 24 uur ervoor klaarstaat om je reservering aan te nemen. Zo kan je gewoon op de zondag een auto reserveren voor maandagochtend en hoef je dus niet te wachten tot het kantoor al open is. En als je een vaste klant bent heb je recht op een korting van 5% op alle huurovereenkomsten die je zult afsluiten. Hiertoe dien je wel eerst een “members only” lid te worden.

De betaling kan gewoon met een creditcard plaatsvinden

Natuurlijk zou het niet compleet zijn om een reservering online te boeken en niet te kunnen betalen met je creditcard. Je kunt dus aan al jouw betalingsverplichtingen voldoen vanuit je eigen locatie. Let er wel op dat het wel vereist is dat de hoofdbestuurder ook over een geldige creditcard beschikt met daarop voldoende credit om te kunnen voldoen aan de borgstelling en eventuele andere bijkomende kosten. Naast het betalen met een creditcard is natuurlijk ook mogelijk te betalen via een factuur, paypal of IDEAL.

Om te voorkomen dat je bij een onverwachte annulering een deel van de betaalde huursom kwijt zult zijn is het altijd een goed idee te kiezen voor de optie afkoop annuleringskosten. Hierbij betaal je eenmalig een bedrag en wordt de huursom dus volledig geretouneerd bij het annuleren van de boeking.

Vraag bij het afsluiten van het huurcontract ook naar de algemene voorwaarden

De tarieven die doorgaans aangegeven worden zijn niet inclusief extra toelagen die zullen gelden voor jonge bestuurders, kinderzitjes of overige andere extra opties. Ook is het als voorwaarde gesteld dat bij het ophalen van de auto de hoofdbestuurder moet beschikken over een geldig rijbewijs, een retourticket, een identiteitsbewijs en een geaccepteerde creditcard van Alamo.

De overige voorwaarden zijn te vinden op de website van Alamo en zijn duidelijk opgesteld zodat een ieder het wel kan begrijpen. Mochten er toch vragen zijn dan kan er altijd nog tijdens kantooruren contact worden opgenomen om een bevredigend antwoord te krijgen.

Alamo streeft er dus naar om haar klanten een optimale dienstverlening te bieden tegen de scherpste tarieven. Door haar wereldwijd netwerk van locaties kan je altijd wel een Alamo huurlocatie vinden bij jouw in de buurt van het hotel of luchthaven.

Rate this post
(Visited 26 times, 1 visits today)
Voordelen
 • tienduizenden klanten wereldwijd
 • online je reservering plaatsen
 • mogelijkheid om als member kortingen te krijgen
 • Nadelen
 • aparte afkoop van je annuleringskosten
 • Alamo Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie