Sixth.nl Ervaringen Lees Reviews , Vergelijk Prijs & Krijg Korting

Sixt Car Rental

Een auto huren is niet bepaald een luxe meer, maar vaker eerder een noodzaak. Denk maar aan degene die voor een zakenreis op weg moet of een gezin dat met een ruime auto eens eindelijk van de vakantie wilt gaan genieten. Een huurauto biedt het voordeel dat je er voor een bepaalde periode zorgeloos gebruik van kunt maken en het daarna weer inlevert. Geen overige vaste laste dus wanneer je er geen behoefte meer aan hebt. Wereldwijd is Sixt een toonaangevend verhuurbredrijf waar je er zelfs terecht bent voor het huren van een motor.

Wereldwijd meer dan 4000 vestigingen in 100 landen

Sixt zorgt ervoor dat haar klanten altijd tevreden weer hun huurauto komen inleveren. Het begint al bij het ruim aanbod aan vestigingen over de hele wereld waardoor er altijd wel een te vinden is bij jou in de buurt. Naast het groot aantal vestigingen kan er ook worden gekozen uit een ruime collectie van voertuigen. Lekker sportief op vakantie gaan met een cabrio? Ook zulke modellen zijn er te vinden in de verzameling huurauto’s. het ruim aanbod zorgt ervoor dat er voor een ieder wel een voertuig naar haar of zijn smaak zal vinden. Vraag ook naar een kinderzitje wanneer je met jonge kinderen op stap zal gaan.

Krijg aantrekkelijke kortingen door online te betalen

Het betalen voor je huurauto kan bij Sixt altijd met je creditcard. Zo hoef je dus nooit met veel contant geld op zak te lopen. Betaal je online direct voor je huurauto dan kan je korting zelfs tot 15% oplopen. Lekker voordelig dus waarbij je nog meer zal besparen op de al concurerendehuurtafrieven. Er bestaat ook altijd nog de mogelijkheid om je reservering te annuleren. Lees meer over de geldende voorwaarden en meer op de website van Sixt.

Het voordeel van een huurauto bij Sixt is dat het altijd gaat om vrij nieuwe voertuigen waarvan de leeftijd tussen de 3 en 6 maanden ligt. Je bent er dus verzekerd van steeds over degelijke, comfortabele en goed uitziende auto’s te beschikken.

Verder biedt het huren bij Sixt het volgende:

 • Geen verborgen kosten waarvan je pas te weten komtbij het ophalen of inleveren van de auto.
 • Geen limiet op het aantal verreden kilometers.
 • Je creditcard wordt niet belast met andere kosten dan die van de huur.
 • Je kunt rekenen op een klantenservice van 1×24 uur, 7 dagen per week

Voor degenen die vaker een auto huren bij Sixt bestaat er verder de mogelijkheid om het aantal verreden kilometers te sparen met het Miles & More Miles programma.

Sixt biedt soepele huurvoorwaarden

Het huren van een auto bij Sixt wordt nog aantrekkelijker gemaakt dankzij de soepele huurvoorwaarden. Zo wordt er bij Sixt niet zwaar aan getild aan een minimum of maximum leeftijd die de huurder dienttehebben. het is uiteraard wel heel belangrijk dat bij schade of diefstal die direct wordt gemeld aan de verantwoordelijke instanties. Ook is er in elke huurauto van Sixth een schadeformulier te vinden dat ingevuld dient te worden wanneer er zich een ongelukje met de auto mocht voordoen.

Alle overige voorwaarden zijn te vinden op de website en dienen natuurlijk eerst goed doorgenomen worden voordat je overgaat tot het reserveren van een auto.

Een auto huren bij Sixt biedt je een heel andere ervaring omdat je er de keuze hebt uit een ruim netwerk aan afhaallocaties wereldwijd. Bovendien staat Sixt er garant voor dat de door haar aangeboden voertuigen relatief nieuw zijn waardoor je er altijd heel modern zal bijrijden in je huurauto.

Rate this post
(Visited 42 times, 1 visits today)
Voordelen
 • altijd beschikbaar vanwege een groot aantal vestigingen wereldwijd
 • scherpe tarieven
 • altijd zo goed als nieuwe voertuigen
 • Nadelen
 • geen bestelbusjes beschikbaar
 • extra kosten bij annuleren
 • Sixt Car Rental Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie