Tuicars.com Ervaringen. Lees Revieuws, Vergelijk Prijs & Krijg Korting

TUI CARS

Het gemak van op reis gaan wordt zeker ook bepaald door de opties die er aanwezig zijn om je te kunnen verplaatsen wanneer je eenmaal van het vliegtuig bent gestapt. Je zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat de reis dan juist begint omdat je aangewezen zal zijn op een alternatief vervoer en dat lang niet altijd even makkelijk beschikbaar is. Het gaat zeker ook om het vertrouwen dat je gaat moeten stellen in de zoektocht naar een bedrijf dat een geschikte vervoersoptie zal aanbieden. Hoe heerlijk zou het dan niet zijn om gelijk bij het boeken van jouw vliegticket ook direct afspraken te kunnen maken over kunnen huren van een auto. Met TUI CARS kan je gelijk beschikken over een geschikte huurauto en zijn samenwerkende partners allemaal gerenommeerde verhuurbedrijven.

De auto’s zijn al op de luchthaven beschikbaar

Omdat TUI CARS uitsluitend met wereldbekende autoverhuurbedrijven zoals AVIS en ALAMO samenwerkt, ben je er verzekerd van dat je, ongeacht jouw bestemming, altijd over een huurauto gaat kunnen beschikken. Het handige hiervan is ook dat je niet meer eerst naar het hotel hoeft te gaan, maar de auto al op de luchthaven kan afhalen. Dit bespaart je niet alleen kosten (taxirit naar het hotel), maar zeker ook tijd. Personen die voor zaken vaker moeten reizen, zullen dit voordeel zeker weten te appreciëren. Indien het niet mogelijk is om de auto waarvoor jij gekozen hebt gelijk bij de luchthaven af te halen, is het altijd nog mogelijk dat de auto wordt bezorgt bij het hotel waar je zult verblijven. Door al bij de boeking van de vliegticket een auto te reserveren zorg je er ook gelijk voor dat er geen onnodige annuleringen meer zullen plaatsvinden. Je beschikt nu immers al over een datum waarop je zal afreizen en ben je er bovendien van verzekert dat bij een vertraging van de vlucht, TUI CARS afspraken heeft lopen met haar partners om hiermee rekening te moeten houden.Het ruim aantal samenwerkende partners van TUI CARS zorgt ervoor dat je in meer dan 80 landen al op de luchthaven over een ruime keuze beschikt aan auto’s die precies bij jouw budget en reisdoel passen.

Annuleren is tot het laatste moment nog mogelijk

Indien je door onvoorziene omstandigheden toch genoodzaakt bent om de reservering voor de huurauto te annuleren, dan kan dat tot 24 uur van te voren plaatsvinden. Hiervoor dien je gewoon contact op te nemen met de afdeling klantenservice en kan dat ook online gebeuren. Naast het annuleren van de reservering kan je ook tot 24 uur van te voren veranderingen aanbrengen in hey type auto dat je wenst te huren. Heel handig, vooral wanneer je met het gezin of familie op stap wilt gaan. Natuurlijk is een volledig verzekeringspakket inbegrepen bij alle huurauto’s van TUI CARS, maar is het altijd een goed idee om toch even specifiek ernaar te vragen. Omdat TUI CARS samenwerkt met verschillende autoverhuurbedrijven kan het weleens gebeuren dat er afwijkende voorwaarden van toepassing kunnen zijn.

Voor degenen die frequent gebruik maken van de diensten van TUI CARS is er ook de TUI Card en worden er aantrekkelijke kortingen aangeboden voor degenen die over zo een card beschikken.Verder krijgt iedereen die gebruik maakt van een huurauto van TUI CARS geheel gratis een app om te downloaden waardoor je nooit kunt verdwalen, ook niet in een vreemd land.

Het huren van een auto bij TUI CARS biedt dus vele voordelen en sla je eigenlijk wel twee vliegen in ѐѐn klap: je kunt zowel bijna altijd al op de luchthaven over een huurauto beschikken en doet dat ook tegen de voordeligste tarieven. Ook met de aangeboden verzekering zit het altijd wel goed em heb je voordeel dat tot 24 uur van te voren er nof veranderingen kunnen worden aangebracht in de reservering.

Rate this post
(Visited 38 times, 1 visits today)
Voordelen
 • keuze uit een groot aantal samenwerkende partners
 • annuleren tot 24 uur van te voren mogelijk
 • op bijna elke luchthaven te vinden
 • Nadelen
 • verzekeringsvoorwaarden kunnen soms afwijken
 • niet altijd shuttle service naar hotel beschikbaar
 • TUI CARS Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Ervaringen
  0 Users (0 votes)
  Service0
  Aanbod0
  Voorwaarden0
  Prijs0
  What people say...Leave your rating
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Top 3 per categorie